Keskiviikko 18.9.2019ETUSIVU
YRITYSESITTELY
Kiinteistöpalvelu Koivu Oy
Isännöintipalvelu Koivu Oy
Koivu-Yhtiöt Oy
ASIAKASPALVELU
UUTISET
REKRYTOINTI
LINKIT
TARJOUSPYYNTÖ
KOIVUNET

Käyttäjätunnus:

Salasana:

 

Hanki käyttäjätunnus

 

Koivu-konserni esittäytyy

Koivu-Yhtiöt Oy ja sen tytäryhtiöt Isännöintipalvelu Koivu Oy ISA ja Kiinteistöpalvelu Koivu Oy ovat Vantaalla ja lähialueilla toimivia kiinteistöpalvelualan asiantuntijayrityksiä. Yhtiö on perustettu vuonna 1972, jolloin sen nimi oli Koivukylän Huolto Oy. Vuonna 1995 yhtiön toimintojen kehittämisen myötä myös nimi muuttui Kiinteistöpalvelu Koivu Oy:ksi ja vuoden 2006 alusta Koivu-Yhtiöt on emoyhtiö, joka tuottaa lähiöpalveluita ja muita projektiluonteisia konsulttipalveluita. Isännöinnin hoitaa tytäryhtiö Isännöintipalvelu Koivu Oy ISA ja kiinteistönhoitopalvelut niin ikään tytäryhtiö Kiinteistöpalvelu Koivu Oy. Päätoimialueitamme ovat kiinteistöjen isännöinti, kiinteistöjen hoito, viheralan palvelut ja sekä lähiöpalvelut. Yhtiöillä on laaja omistuspohja, osakkaina on asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöyhtiöitä ja kiinteistö-yhtiöiden omistajia - muun muassa VVO-yhtymä Oyj, Vantaan kaupunki VAV Asunnot Oy:n kautta ja Sato Oyj. Laaja omistuspohja antaa tukevan perustan pitkäjänteisen ja vastuullisen kiinteistönhoidon toteuttamiseen.

Konsernin liikevaihto on 2,3 M€. Olemme sopivan kokoinen yritys, joka pystyy tehokkaaseen ja yksilölliseen palveluun. Palveluitamme käyttää yli 15.000 asiakasta.


Konsernin palveluksessa on reilut kolmekymmentä kiinteistöalan ammattilaista, joilla on riittävä koulutus, ammattitaito ja kokemus nykypäivän kiinteistöpalvelujen tuottamiseksi. Olemme verkottuneet sekä isännöinnin että kiinteistönhoidon osalta ja oman henkilöstön lisäksi käytämme tehokasta alihankintaverkkoa palveluiden tuottamisessa. Ajantasainen koulutus varmistaa ammattitaidon ylläpidon myös alati muuttuvissa olosuhteissa. Erityisenä vahvuutena asiakkaamme arvostavat henkilöstön pitkää kiinteistöalan kokemusta ja korkeaa ammattitaidon tasoa.


Koivu-Yhtiöt Oy:n ja Isännöintipalvelu Koivu Oy:n toimisto ja asiakaspalvelu sijaitsevat osoittessa Niinikuja 2, 01360 Vantaa, Koivukylän S-Marketin yhteydessä ja Kiinteistöpalvelu Koivu Oy:n toimisto ja asiakaspalvelu osoitteessa Halmekuja 5, 01360 Vantaa .


Olemme olleet vuosikausia aktiivisesti mukana erilaisissa alan kehittämisprojekteissa koskien kiinteistönhoitoa, isännöintiä, alan koulutusta ja uusia toimintamuotoja. Lähivuosina olemme panostaneet kokonaisvaltaiseen asuinympäristön parantamiseen yhteistoiminnassa asukkaiden, eri alojen asiantuntijoiden, kaupungin sekä valtion viranomaisten kanssa ja saadut tulokset ovat hyvät valtakunnallisella tasollakin mitattuna. Näistä saatu monipuolinen kokemus ja toimivat yhteydet ovat kaikkien asiakkaidemme hyödynnettävissä.


Olemme auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA), jonka laatu ja toimintatavat on virallisesti tarkastettu ja hyväksytty vuosina 2007, 2004 ja 2001 suoritetuissa auditoinneissa. Myös kiinteistönhoidon osalta palvelumme laatu on arvioitu ja dokumentoitu vuonna 2005 valtakunnalliseen PAVe-kilpailutukseen liittyvänä.


Kiinteistönhoidon osalta olemme perustajaosakkaana SH-Palveluverkko Oy:ssä, joka toimii muun muassa valtakunnallisesti mukana olevien yritysten kehitysyhtiönä.
Olemme saaneet valtakunnallista ja paikallista tunnusta ja palkintoja sekä yrityksen että henkilöstön osalta niin isännöinnin kuin myös kiinteistönhoidon alalla.


Noudatamme työssämme alalle vahvistettua hyvää isännöintitapaa (HIT) ja hyvää kiinteistönhoitotapaa. Käytössämme on myös ympäristöohjelma sekä laatujärjestelmä.